Skip to main content

Portrætfotograf for privatpersoner og erhvervskunder

Få taget professionelle portrætbilleder

Kunne du tænke dig at få taget professionelle portrætbilleder af dine børn, mangler du et professionelt billede af dig selv til dine sociale medier eller dit CV, eller kunne du tænke dig at få taget professionelle portrætfotografier af dine medarbejdere til virksomhedens hjemmeside, e-mailsignatur eller lignende?

Mit navn er Poul Erik Pedersen, og jeg er blandt andet portrætfotograf. Jeg bor i Vejrumbro ved Viborg, og jeg arbejder som fotograf for både privatpersoner og erhvervskunder i Tjele, Viborg, Bjerringbro, Randers og omegn. Jeg har mit eget studie, hvor jeg hovedsageligt tager mine portrætbilleder.

Jeg sætter en ære i at levere flotte billeder

Det er en livsstil at være fotograf, og jeg har mange års erfaring som portrætfotograf. Jeg har en stor passion inden for mit fag, og jeg elsker at have både mennesker og dyr foran mit kamera. Det er her, jeg fanger de smukke øjeblikke, og hvor jeg kan hjælpe dig med at sige tusinde ord gennem et enkelt billede.

Inden jeg går i gang med at tage billederne, foretager jeg en grundig planlægning, så vi sammen kan sikre os, at du får det resultat, som du ønsker. Jeg sætter en stor ære i altid at levere flotte billeder, og det gælder i særdeleshed også, når jeg arbejder som portrætfotograf. Herudover er det meget vigtigt for mig altid at levere en uovertruffen kundeservice.

Kontakt mig og hyr en professionel portrætfotograf

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du kunne tænke dig at hyre en professionel portrætfotograf, så du kan få taget de helt rigtige billeder af dig selv, din familie eller dine medarbejdere.

Du kan finde en oversigt over mine forskellige priser og tilbud ved at klikke her, men du er også meget velkommen til at kontakte mig for at få beregnet en pris på dine ønskede portrætter.