Skip to main content

Konfirmationsfotograf foreviger dit barns store dag

Se tilbage på dagen med flotte og professionelle billeder

Konfirmationsdagen er en stor dag for både konfirmanden og forældrene. Det er derfor et oplagt tidspunkt til at hyre en professionel fotograf til at forevige den store dag, og som konfirmationsfotograf kan jeg hjælpe med netop dette. Hos PP-Foto kommer jeg nemlig gerne ud og hjælper med at fange de uforglemmelige øjeblikke med kvalitetsbilleder.

Jeg har mit eget fotostudie i Vinkel, men kommer gerne ud og tager billeder til konfirmationer i et større område. Det gælder både billeder i kirken eller hjemme til festen efterfølgende, hvis det eksempelvis foregår i Viborg, Randers, Tjele, Bjerringbro eller et andet sted her i området.

Få en komplet pakke med en konfirmationsfotograf

Konfirmationsdagen fortjener at blive husket gennem smukke, livlige billeder, der fanger essensen af denne specielle begivenhed. Mit arbejde som konfirmationsfotograf handler om at skabe naturlige og autentiske billeder, hvor den unge konfirmands personlighed virkelig kan skinne igennem. Jeg lægger vægt på at skabe en afslappet atmosfære, hvor alle føler sig tilpas foran kameraet, hvilket resulterer i billeder, der ser naturlige og ægte ud.

Dertil tilbyder jeg en komplet pakke til konfirmationsfotografering, som blandt andet kan indeholde billeder fra eller udenfor kirken af konfirmanden sammen med vennerne, billeder i eller udenfor kirken med familien, portrætfotos af konfirmanden ved kirken eller i et professionelt studie samt familie- og konfirmandportrætter på en egen udvalgt lokation.

Mit engagement i kvalitet og detaljer, sammen med min evne til at skabe en behagelig og sjov fotosession, gør mig til et oplagt valg for dig, der er på udkig efter en konfirmationsfotograf.

Book en tid allerede i dag

Hvis du vil have mig ud som konfirmationsfotograf til at forevige den store dag for dig og dit barn, så er den en god idé at booke mig et godt stykke tid i forvejen. Så kan du være sikker på, at jeg har mulighed for at komme ud på dagen. Du kan derfor altid kontakte mig, hvis du vil bestille en tid, eller hvis du har spørgsmål til mit arbejde og mine priser.