Skip to main content

Familiefotograf skaber langvarige minder

Professionelle billeder af hele familien

Kunne du tænke dig at få taget professionelle portrætbilleder af hele din familie, så I altid har noget fint og smukt at kigge tilbage på, der kan minde jer om den tid, I befinder jer i lige nu? Så kan jeg som familiefotograf hjælpe jer.

Mit navn er Poul Erik Pedersen og jeg driver fotovirksomheden PP-FOTO Vejrumbro. Jeg tager primært familieportrætter i mit eget studie lidt uden for Viborg, men jeg har mange kunder, som kommer her forbi fra hele området, herunder Randers, Tjele, Bjerringbro og omegn. Hvis du ønsker at få taget billeder af din familie derhjemme eller ude i naturen, kommer jeg også gerne forbi med alt mit udstyr.

Flotte familieportrætter I altid kan kigge tilbage på

Der er mange forskellige grunde til, at folk gerne vil have hjælp af en professionel familiefotograf til at tage portrætbilleder af hele familien. Nogle ønsker at hænge de flotte familieportrætter op i hjemmet, mens andre ønsker at have dem samlet i en mappe, hvor man kan følge de store såvel som smås udvikling over årene. Fælles for alle mine familieportrætter er dog, at I kommer til at have nogle flotte billeder, som kan bringe minderne frem, når I kigger tilbage på dem.

Jeg fokuserer på at tag familieportrætter, der ikke kun fanger medlemmernes ydre karaktertræk, men også giver udtryk for den enkeltes personlighed. Min tilgang er personlig og nærværende, hvilket sikrer, at der opstår en løssluppen atmosfære, hvor du og din familie kan føle jer trykke og være jer selv. Dette kommer også til udtryk i de mest personlige resultater og billeder, som I bliver glade for.

Kontakt din lokale familiefotograf

Er du klar til at opleve, hvordan en professionel familiefotograf kan tage nogle flotte og mindeværdige billeder af dig og din familie? Så kontakt mig meget gerne og bestil en tid til at få taget familieportrætter af dig og dine elskede.